tirsdag den 25. december 2012

DRIVHUS/ ORANGERI

Så lå under træet min bedste julegave..;-)...VIS MIG DIT DRIVHUS..af Claus Dalby ....yes.

Efter at have bladret i denne bog hos min datter tidligere på året, havde hun set at min interesse var stor, så hun havde købt den til mig meget klogt tænkt - og hvor blev jeg glad  whau...
Nu ejer jeg selv bogen...så nu skal den studeres grundigt, ejj hvor bogen er  lige skrevet til mig..;-)
KØB DEN KÆRE VENNER..
KLEMATIS har flere.......
billedet er  fra bogen.

4 kommentarer:

 1. Tillykke Grete, med din nye bog..den er bare en must, når man er drivhus intereseret. Og Lige nu hvor vi ikke kan komme så meget i haven er den bare en fantastik inspirations kilde til alt det vi ønsker os :-)

  SvarSlet
 2. Tusind tak Linda,det har du ret i...jeg drømmer også helt vildt, nu er min mand nok bare lidt skeptisk,pga. hvad mon ikke der mere kan ske ;-) han kender mig jo.hehe.;-)).Men han elsker det mere end jeg.

  SvarSlet
 3. Den var jeg også så heldig af finde under træet :-) Nu skal den nærstuderes og mon ikke der kunne findes et par ideer til havestuen. God fornøjelse med læsning af din og så vil jeg følge med hos dig og se, hvad du finder på af spændende tiltag :-)

  SvarSlet
 4. Varmt velkommen her Susanne, ja -var vi ikke også heldige at få sådane en dejlig inspirende bog....jeg er stjerneglad...jeg kikker lige ind hos dig også for at se hvad du finder for godt...noget kommer der til at ske..;-)ikk!.

  SvarSlet