søndag den 20. januar 2013

DRIVHUSETEfter at have studeret alt hvad der kan støves op af ideer og ellers gode bøger faldt valget på dette drivhus, som vi forøvrigt valgte aller første gang vi begyndte at studerer drivhus/orangeri....selv troede vi, at vi skulle ud i noget helt andet, men nu er det ud debatteret Grunden til det blev sådan et her, var ren og skær udnyttelse af hele det indvendige rum.

Når vi skal bygge det på grunden vil det også falde ud til naboens favør...og det er jo også værd at tage med.Det er fordi det skrå tag slutter i hækhøjden - og også højden indvendig vil have samme konstruktion som selve hovedhuset har...det syntes vi der er bedst harmoni i.

Billedet har jeg lånt af  Peekaboo Design - og som er med i vis mig dit drivhus af Claus Dalby

6 kommentarer:

 1. Flot valg. Det bliver spændende at følge jeres arbejde.

  SvarSlet
 2. Tak Hanne.
  Nu venter vi bare at kong vinter letter herfra.....men dejligt at have på plads det giver ro på nu...og jeg kan gå og glæde mig til byggeriet...

  SvarSlet
 3. Det ser flot ud, godt valg også med glastag i stedet, det bliver måske nok lidt varmt, men giver meget mere lys.

  SvarSlet
 4. Godt valg, det bliver spændende at følge med her på sidelinjen ;o)

  SvarSlet
 5. Tak for de fine kommentar,er godt nok obs. på varmen, men når der ikke kommer vinduer i på alle sider, så går det nok. Øst & Sydsiden skal bygges op af træ....så kan der udnyttes til andre udenom sysler..
  Fortsat god aften.

  SvarSlet
 6. Hej Grete
  Jeg syntes det er det helt rigtige valg og det lyder til at i gennemtænk alt..helt ned til den mindste detalje. Om så det er naboen, så er der også taget hensyn der.
  Jeg glæder mig meget til at følge jer og håber at komme til at se det projektet engang når jeg kommer derop i mod jer.

  Stort smil fra Linda

  SvarSlet