mandag den 27. maj 2013

BESØGTE HAVEN I HUNE

Så måtte jeg derop for at se Anne Just's Have i Hune ved Bloghus den skal besøges mindst 2 gange om året, se her hvad det blev til, et lille udpluk.
Denne Have er absolut et besøg værd......alle billederne er mine egne.
 elsker den have
 man føler sig velkommen her

fra grisehuset 

 godt med patina

Grethe kikker
Man må godt kikke ind - alle gør det.;-)

4 kommentarer:

 1. Uha det ser altså fantastisk ud i Hune, jeg skal bare snart derop, men tiden du ved....Det er ellers en dejlig kolonihave i har fundet, og med lidt terrænforskel så er der virkelig muligheder. Hvis ikke du har kigget nærmere hos mig, så kan du se vores egen nu tidligere kolonihave. Det er under Vores havehistorie.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
 2. Tak Henrik - ja du MÅ ta tid til Haven i Hune du vil elske det - du bruger nemt 2 timer deroppe...jeg kikker ind i din havehistorik så dejligt at vi kan inspirer hinanden.Ved godt det med tiden, vi skal jo nok lige gear ned en gang imellem...så går det meget lettere og vi når det nok, det vi skal.

  SvarSlet
 3. Jeg kan se at jeg bliver nok nød til at tage minst en uges ferie i det nordjyske med alt det jeg skal nå at se.
  Haven i Hune, er jo på skal se listen og ih hvor jeg glæder mig.
  :)
  Kh Linda

  SvarSlet
 4. Ja god ide Linda, at se Haven I Hune jeg siger dig du bliver så begejstret for netop denne måde at lave have på.Selv har jeg været kommet der i ca. 10 år og været vildt begejsteret - Anne var jo næsten altid selv til stede og vi fik en snak om planter og så er der hendes malerier...så godt med to do lister..du kan book et ophold på havehotellet...det er da ferie..

  SvarSlet