lørdag den 11. maj 2013

FISKARS

Denne her uundværlig fra Fiskars mælkebøtteoptager blev brugt flittigt idag, sikken den kan, min fangst blev rigtig god, da det har regnet og græsplænen er blød sprang de skrækkelige rødder næsten helt op af sig selv...men dejligt, man ikke skal bukke sig  skønt dejligt langt skaft og håndtag.

Selvom vi ikke har anlagt haven endnu, så skal I lige se der er skud på vej af min clematiser..senere skal der roser ned ved siden af og hegnet  skal være et rivenet.....men det kommer .4 kommentarer:

 1. oj super fin kolonihave og sikken en dejlig blog

  http://fastersnyttehave.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Tak og velkommen skal du være Dorte du ved ris eller ros det lære vi kun af - vil mægtig gerne komme omkring dig i din blog..
  hav en super dag ;-).

  SvarSlet
 3. Har du nu været ved Rosen-Lund og snolde igen ;)
  Den er altså meget fin sådan en kop holder..sådan en ønsker jeg mig også.
  Det er blevet rigtigt fint dit køkken, jeg glæder mig til at se om du har valgt den samme vandhane som mig, min er fra Ikea.
  Jeg har bare valgt en blank.
  Kh Linda

  SvarSlet
 4. Jaaaa. Linda der var så hyggeligt derude Tanja er så fantastisk sikken der var hygget op ude som inde, der blev jo ophørsudsalg på tøjet men kun tøjet og ellers tog jeg kik ind i havehuset uhh, så dejligt derude...kanon hygge.Vandhanen er sort mere vil jeg ikke sige...det skriver jeg om senere..
  Kh. Grethe

  SvarSlet