tirsdag den 23. juli 2013

GAMMELT VINDUE

Sådan kan et gammelt vindue også bruges, nemlig som tavle og til at hænge et viskestykke på. Det var hvad jeg faldt over i dagens Gård butikken i Asaa idag, den måtte jeg bare have med hjem, lige til at hænge op.Der kan sættes kroge på hønsetråden til alskens ting og sager.

Efter at have hængt tavlen op, skulle dagens høst plukkes Lathyrus - så igen der blev en salig duft  i huset, hvorefter den lille Weber blev tændt og aftenen skulle nydes med et par gode pølser og en salat det er dansk hygge og selvfølgelig koldt i glassene. Håber også at  Du som læser har nydt dagen.Jeg har studeret bogen Vis mig dit drivhus og fået gode ideer.


2 kommentarer:

  1. Hej Grehe.Det vindue måtte da også godt bo her hos mig.....det ser bare godt ud.Godt køb.Nu har vi fået lidt regn.Dejligt.....for i går var jeg i Botanisk have med to bloggere og der var meget varmt.God aften Jette

    SvarSlet
  2. Tak for den fine kommentar, midt i agurketiden hehe...ejj læste godt du skulle til Botanisk Have..altid rart at følges med nogen især bloggere..fortsat god sommer..

    SvarSlet