tirsdag den 9. juli 2013

UDSYN ny terrasse

Så blev den nye terrasse færdig her til aften..Juhuu hvilken glæde, nu kan jeg så se den grund som engang skal blive til en frodig have, derfor deler jeg lige det med jer kære læsere.
Alt imedens alle skriver om deres kære blomster i Jeres skønne haver så er det for mig en vigtig proces her med basens udgangspunkt, nemlig hyggestedet  på terrassen - herfra skal deles mange stunder i gode venners lag, samt lagkage serveret på det lækreste fad søndag eftermiddag for børn og svigerbørn og de dejlige børnebørn..



Vi valgte at lave enden i jern her på terrassen  som bliver rusten look med tiden. Kan sige det er Claus Dalby's højbed der er brugt her - da højbedene er 120 længden satte vi dem bare sammen ..syntes det giver en god afslutning. Nederst billed fik fjernet de gamle stolper så jeg kan følge med i haven og den kommer til sin rette plads at få  harmonien frem..Så der er lang vej til jeg kan rigtig skrive om blomster og bier..og andet godt...


3 kommentarer:

  1. Sikke en fantastisk terrasse. Jeg kan godt forstå at du er begejstret. Den giver dig en helt fantastisk udsigt, og resten af haven må jo indrettes sådan at den også kan nydes fra terrassen. Flot arbejde og held og lykke med resten af haven, når du kommer så vidt.

    SvarSlet
  2. Takker søde Rikke, ja der er også arbejdet meget med den, men vigtig er det jo for ens trivsel..god solrig dag til dig.. ;-)

    SvarSlet
  3. Det er da blevet super, og en rigtig god afslutning med Dalbys jern..thi hi.

    Vi høres ved snart.

    SvarSlet