lørdag den 16. november 2013

TÆNK OM MAN HAVDE

Drømme haver findes de virkelig, eller forbliver de bare i ens drømme, her går jeg selv og pusler med disse drømme.
Hvoraf kommer drømme haver ? for bliver de virkelige er de ikke længere en drøm.

Vi ved også, at alt koster knaster men alligevel må der kunne drømmes hel udover det almindelige i ren materialer, for ellers er det jo ikke nogen drøm. Jeg forestiller mig sådan en have med plads til "varme" fra planter og med masser af hygge en god krog - hvad og hvordan gribes det an og skal det være ude eller inde.........jeg drømmer videre og  måske bliver det en dag til virkelighed. 

Jeg henter lidt info hos Tage Andersen via bøger og fra hans udstillinger her og der  uf, det er guf -  hvis nogen ikke kender ham, så er det vores nuværende( H.C. Andersen blomster kunstneren som jeg inspirerer!s af. Han er så inspirerende at studere, derfor bringer jeg lige et billed fra et af hans værker så i kan se hvor begejstret jeg er for hans ideer.


8 kommentarer:

 1. Hej Grethe.Ja! man har da lov til at drømme.Og har tit besøgt Tage Andersens fantastiske butik i Kbh.
  Helt specielle ting han laver.
  God aften Jette

  SvarSlet
 2. Ja, Tage Andersen er både dyr og dejlig ;-) Måske jeg skulle gøre alvor af at besøge hans svenske have næste sommer? I Claus Dalbys bog Vis mig dit drivhus, er der på siderne 368-373 vist et helt fantastiskt drivhus, han har tegnet til en kunde. SÅ smukt!!

  ps: Vi er mange bloggere, som har fjernet sikkerheds tingene ved udgivelse. Måske det var en idé?

  SvarSlet
 3. Ja Jette, de ting jeg har købt hos Tage Andersen dem er jeg utrolig glad for så ta! du bare ind i hans butik. Han var heroppe på Kunsten for få år tilbage, jeg elskede at gå rundt og nyde hans håndværk, og det mener jeg sagtens kan overføres til en ganske almindelig have..Tage Andersen sagde engang at da han gik på den jyske hede som barn og fandt en sardindåse der så han kunsten. Genialt..

  SvarSlet
 4. Nette, bogen du nævner har jeg studeret ja det er flot gjort.
  ang. ps. kikker jeg på det, så takker..

  SvarSlet
 5. Hej Grethe

  Nu har du jo bygget siden om og givet den nyt navn, og jeg var lige ved at blive hed om ørene fordi jeg ikke kunne finde dig.
  Heldigvis så var du her, og så smilede min mund igen.
  Tage Andersen er en fantastiks kunstner, han har en lækker stil jeg er vild med det smukke grønne kobber han arbejder med. Hans Butik er virkelig en oplevelse.
  Den kan varmt anbefales at besøge.
  Kærlig hilsen fra Linda

  SvarSlet
 6. Jamen Linda jeg er jo lige her hehe...jeg syntes jeg ville forenkle min side med tror det måske er en dårlig ide jeg fik der.Når du nu skriver som du gør at du ikke kunne finde mig.. det burde ingen foskel gøre..Kh Grethe

  SvarSlet
 7. Vi har da alle lov til at drømme. Skidt med om ikke alle drømmene bliver ført ud i livet, bare man har noget at glæde sig til.

  SvarSlet
 8. Tak du har ret bare man kan drømme det er stadig gratis hehe...god aften til dig fra mig.

  SvarSlet