lørdag den 12. december 2015

3. ADVENT

Nu har vi altså jul igen og vi pynter vore stuer. For nogen er julen  rød og andre et væld af farver.
Som årene går nedtoner jeg julen angående det med pynt,da vi jo kun er os to og børnene fløjet fra reden, men lidt skal der op. 
Så her et udpluk . Hvad mon I derude gør ?. Er det bare mig som ikke sætter alt op som før.


   Det centrale i julen...Et barn er født i Betlehem ....


    De dejlige hilsner der skal nås.....elsker at skrive til dem jeg har så kær.


    Lidt men godt.......      Julepynt min datter lige har købt med hjem fra NewYork .


  Minder mig så meget om da jeg selv løb på skøjter på landsbyens gadekær.
  Ja selv slæder da de var rigtige slæder....


    Lidt men godt...pynt.


    Her toner julemelodierne frem....ja selv dyrene kommer frem fra deres skjul.

 

   Glædelig Advent  3. Søndag......

6 kommentarer:

 1. Kære Grethe Hvor ser det fint og smagsfyldt ud hos dig. Det er nok kendetegnet, at her i ens sensommerdæmpes farver og mængde af pynt. Det er anderledesnår børnene er små og hjælper med at pynte op. Der kan ikke komme nok og farvestrålende jule effekter op. God tredie søndag i advent. Kh Tina

  SvarSlet
 2. Nej jeg sætter heller ikke det hele op, i år skal vi kun være 3 herhjemme i julen, og ingen af os er specielt juleinteresseret. 2. juledag skal vi være sammen med børn og børnebørn, det bliver noget helt andet, men er ikke herhjemme.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 3. Ak ja som tiden går...kan godt huske børnene de skulle pynte med de farvestrålende guirlander og børn elsker jo farver jo mere jo bedre - det er nok fra børnehaverne de får den lyst fra...og sprællemænd som var en nisse havde vi også nen det var nok fra mine forældre af.
  Senere fandt jeg så ud af julens centrale punkt og så røg nisserne ud....

  Tak for jeres kommentar det er altid sjovt at læse hvad I gør med julen....vi har jo vores små traditioner rundt om....
  Nyd dagen mine skønne læsere......

  SvarSlet
 4. Hej Grethe.Ja !!! her er der heller ikke mange nisser...........men dekorationer i smukke naturfarver.Og engle skal der også være plads til.Men fint og afdæmpet lulepynt du viser.
  God søndag Jette

  SvarSlet
 5. Ja jeg tror at det har noget med om ens børn er hjemme eller ej. Jeg kan i hvert fald se hos mig at der i år er en anden slags julepyntning af hjemmet end det plejer at være. Det er som om man prøver at holde det oppe i forhold til før. Lidt trist synes jeg fordi jeg holder rigtig meget af den her årstid,
  Mne det kan være det kommer når juletræet hentes og pyntes, fordi vi skal alle sammen holder jul herhjemme. Og det glæder jeg mig utrolig meget til. At have familien samlet.
  Men jeg synes at du har fået fint pynte. Specielt din engel ved julekortene synes jeg er utrolig fin og ja julekrybben er også rigtig fin.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 6. Tak Kirsten
  Når jeg læser din kommentar Kirsten,så er det også sådan jeg tænker, ja det hænger jo sammen med vi havde travlt på job, hjem og børn og kunne nå meget mere end i dag. Vi syntes der ikke skulle mangle noget så den fik fuld skrue, idag har vi givet stafetten videre til ens børn ....håber jeg da.Nogle syntes at der er pyntet op ved bare en julestjerne....så jeg gør det med pynten pr. automatik tror jeg.For kan mærke jeg ikke gider at flytte først det man normalt har stående fremme væk, for dernæst at flytte pynten ind....
  Tak for jeres allesammen kommentar....
  Englen er en fin gammel en...julekortene er Herups som jeg hæger om.
  God søndag aften....

  SvarSlet