MIG SELV


Jeg er have glad først og fremmest, og tror jeg kan lave hvad som helst derude i haven. Det er selve motivationen i Det at have en Have. Så kommer alt det forfinede, så som latin og andet godt måske en dag. Helst vil jeg kun arbejde med form/rum og æstetik i haven.

Elsker  også boligindretningens fase og har Idag fået en passion for keramik, jeg er ikke slut med at lærer så jeg køre på 5.år i keramik faget. Det er godt at lære hele livet det holder hjernecellerne i gang.....da jeg var ung gik jeg i lære som modist, ingen kender det fag idag, det er et fag hvor man lærte at forme en hat fra bunden af ( filt) formet over nogle træforme. 

Igennem årerne har jeg sammen med min mand  restaureret flere huse/købt og solgt fordi vi/ jeg elsker processen, da det er processen mere end målet.

Når alt dette er sagt  Elsker jeg at gå på markeder, gerne når vi er på rejser, men også selv lave et godt marked årligt......og krejle lidto

Vi købte denne dejlige kolonihave/hus i August. 2012 i Aalborg et hus som bygherren ikke kunne gøre færdig og det var godt det samme for vi begyndte straks at rive hytten ned..... udsigten faldt vi for.

Orangeri/driverhus lavede vi så  i 2013 og det blev af genbrugsmaterialer, ihvertfald vinduerne og dørene så vi søgte på nettet og fandt hurtig det vi søgte. Hovedhuset blev færdigt først. I 2012/13  kom en lille tilbygning på huset som er et badeværelse med ovenlys.


Vi har tre inddelinger stue/ køkken /soveværelse med hems...og loft til kip og nu et badeværelse.

Haven indrettes i bedste inspireret Anne Just stil, Cottage Garden...en vild men tæmmet have......

HAVEN  er vi i fuld gang med.

Tak, for Du gav dig tid til at læse her på bloggen, jeg vil blive meget glad om du vil kommentere på mine andre sider ris & ros tages vel imod....hav en god have dag med masser af planteglæde.
                                                                   Hilsen Grethe


Får du lyst til at mail til mig privat
gretheped@stofanet.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar