lørdag den 12. januar 2013

TEKANDEN


Så blev min te kande færdig. Dejlig lime grøn farve, i tuden er lavet en indbygget si.Sikken en nydelse ved at man selv har designet den, teen smager også meget bedre...;-) og koppen skal man selvfølgelig også lave selv...se selv med her. Te kanden er lavet efter gammel teknik( pølse/  plade teknik.)..


Det tager ca. 4 uger alt ialt, jeg nyder hvert sekund jeg sidder med en klump ler, tænk hvad der kan komme ud af det, bare kreativiteten er med.Skulle nogen sidde derude foran skærmen og have ledproblemer evt. gigt er ler perfekt til at holde dig igang angående smidigheden  i kroppen.

Her arbejdes med sprøjte teknik

6 kommentarer:

 1. Det er da en tekande med glimt i øjet og dejligt humør. Men en kop fra denne kan dagen da kun starte dejligt!

  Mange hilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
 2. Det er da en tekande med glimt i øjet og dejligt humør. Men en kop fra denne kan dagen da kun starte dejligt!

  Mange hilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
 3. Det er da en tekande med glimt i øjet og dejligt humør. Men en kop fra denne kan dagen da kun starte dejligt!

  Mange hilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
 4. Tak for dejlige roser Kathinka...jeg nyder hver en dråbe derfra. Jeg var spændt på om den ville dryppe og overrasket blev jeg, så er man helt oppe og køre..det var et forsøg.Kanden laver jeg til kuvert da mange elsker te og alle har jo ikke den samme ynglings te..
  tror det bliver ny trend.

  SvarSlet
 5. Hvor er den blevet smuk, jeg har været meget spændt på at se den. Den er meget speciel, med det fine låg med den lille fugl på.
  Der er ikke noget at sige til du er stolt.Det ville jeg også være hvis jeg kunne lave så fine ting.
  KH Linda

  SvarSlet
 6. tak ;-) jo jeg er glad for den og den drypper ikke ved hældning det er super, så jo - jeg er temmelig stolt og skal lave flere...fuglen fandt jeg på så andre kan se hvilken vej låget skal vende..hehe
  ps. var lige i kolonien idag, men koldt minus 5g, så ovnen blev tændt og vupti var der dejligt...glæder mig til at få bygget færdigt.Det bliver bare ikke så længe der er frost.
  hilsen grethe

  SvarSlet