BIO


Mit navn er Grethe og jeg er have glad først og fremmest på ren amatør basis, og tror jeg kan lave hvad som helst derude i haven. Det er selve motivationen i Det at have en Have. Så kommer alt det forfinede, læren om planter så som latin og andet godt måske en dag .Lige nu sætter jeg haven sammen som jeg kan lide og ikke efter en overordnet plan eller hvad der nu er trend for.

 Helst vil jeg kun arbejde med formen/rummet og æstetik i haven og samtidig gøre valg af farver i sin enkelhed fra det legende lette til det totale vildskab.

I dag er min passion  keramiker  i en alder af 67år det er ikke slut med at lære. Det er godt at lære hele livet det holder hjernecellerne i gang siges der.....Da jeg var ung gik jeg i lære som modist, ingen kender det fag idag. Det er et fag hvor man lærte at forme og sy en hat fra bunden af formet på og over træforme. Det gav samtidig en muglighed for at komme ind på kunsthåndværkerskolen så som København og USA.Kolonihaven blev købt i august 2012 kort tid begyndte om forandringen.

Orangeri/driverhus lavede vi så  i 2013 og det blev af genbrugsmaterialer, ihvertfald vinduerne og dørene så vi søgte på nettet og fandt hurtig det vi søgte. Hovedhuset blev færdigt først. I 2012/13  kom en lille tilbygning på huset som er et badeværelse med ovenlys. Der er indlagt vand og el.


Vi har tre inddelinger stue/ køkken /soveværelse med hems...og loft til kip og nu et badeværelse.

Haven indrettes i bedste stil som vi kan lide den og det er vigtigt at opdele haven med rum alt efter hvordan vinden blæser til.   

Tak, for Du gav dig tid til at læse her på bloggen, jeg vil blive meget glad om du vil kommentere på mine andre sider ris & ros tages vel imod....hav en god have dag med masser af planteglæde.
Af Grethe                                                                  


Får du lyst til at mail til mig privat
gretheped@stofanet.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar