lørdag den 11. maj 2013

KOPHOLDER

Idag måtte jeg på et besøg hos Tanja fra Rosenlund, hun havde et hyggeligt arrangement, hendes Havehus havde slået dørene op i dagens anledning så smukt som i  bogen vis mig dit drivhus. Har i mulighed skal i tage herud, lidt udenfor Aalborg i sydgående retning.

 dejlig stemning her
kopholder / krukkeholder som den egentligt er beregnet til

4 kommentarer:

 1. Det ser rigtig hyggeligt ud i jeres kolonihavehus.
  Når I er nået så langt allerede får I vel tid til det vigtige:Haven.
  Fortsat god arbejdslyst!
  Hilsen
  Lise

  SvarSlet
 2. Tak Lise, jo haven eller mangel på bedre vil jeg frygtelig gerne have lavet men der er ikke kræfter til det endnu....så jeg pudsler om de få planter/blomster jeg har sat..man bliver så glad for bare lidt i sin have...så drømmer jeg mig til resten.Fortsat god week-end Lise.

  SvarSlet
 3. Hej Grete, Man skal jo ligesom starte et sted og i har jo vel nok nået meget med huset. Det bliver spændende at se hvad det næste du/i finder på. Her er alt min tid gået i haven og jeg skal da lige love for at det vælter op af jorden med ukrudt ;) men pyt med det, det er dejligt bare at kunne komme ud og bruge luge armen.
  Kh Linda

  SvarSlet
 4. Haha ;-) Linda ja, luge armen der var jeg lige ved at tabe kæben her hehee, det vælter jo op med skvalderkål alle steder...jeg har ikke så meget have endnu så jeg hygger mig med kålen, men det skal nok komme en dag jeg er bare lykkelig for lidt...vi skal også have en ordentlig plan for haven, vi tager det i etapper....og husk det er hele processen der skaber glæden..god aften til dig Linda..

  SvarSlet