lørdag den 26. oktober 2013

HAVEPLAN


Så går vi fra sommertid til vintertid, men det er jo også så hyggeligt at hygge op indendøre/udendøre.  Det har i år været en fantastisk sommer der har været gang i blomsterne som aldrig før og rigtig mange bloggere har vist fantastiske haver i flor.Nå, men inden jeg drømmer for meget .......
Så har jeg derfor besluttet at bruge vinteren til at få styr på min egen have,  se lige her hvad jeg gik og tumlede med idag.
 Her skulle gerne komme en frodig have.

 Der blev tegnet op først i mel, med posen svandt hurtigt så blev det ellers i grus. Den seks-kant er en parvelion - langs hækken skal være en gang.


 Her er fire lige store bede - beregnet til højbedeEn have plan er ikke så lige let at udarbejde når bare man er en ganske almindelig have interesseret pige. Så derfor besluttede jeg at tage en mel pose og gå igang med at tegne på græsset -  forøvrigt, ( vildt sjovt) men den mel pose slap hurtigt op...så havde jeg heldigvis en grus bunke at tage af........Så her er billederne fra dagens sjove leg. En have bliver til, malet med store armbevægelser.
Den lange sti af sten skal væk, forrest her en del roser gerne med duft.Det er meningen at der skal  gangstier af enten sten / legsand/ eller andet godt. 10 kommentarer:

 1. En rigtig god ide at visualisere nye bede på den måde. At tegne det på et stykke papir kan nogen gange være svært. Også bagefter sådan rigtigt at forestille sig, hvordan det biver "live". Det der ligger der på papiret.

  God fornøjelse med de nye bede
  Birgitte

  SvarSlet
 2. Tak Birgitte, jeg glæder mig også til at se noget der rejser i haven.Selv har jeg prøvet at sidde at tegne det ned på papiret som du skrev, og her kan jeg bedre se hvad jeg har gang i,men har også tænkt at dele haven i rum med halvbuer af hække....god søndag Birgitte..mvh. Grethe

  SvarSlet
 3. Hej Grethe.Hvor ser det spændende ud.Dejligt at bruge vinteren til at planlægge nye tiltag i haven.Og smart at bruge mel og grus til at tegne i græsset.
  Der bliver noget at gå igang med til foråret.Har selv lavet rigtig mange nye bede i år......så jeg håber at haven bliver nem at gå til når vi når foråret.
  God søndag knus Jette

  SvarSlet
 4. Hej Grethe.
  Det ser rigtigt godt ud. Det var da en super ide med grus. Den vil jeg afprøve i min have når jeg kommer så lang. Du har jo et rigtigt flot udsyn over haven oppe fra terrassen.
  Er det dit Paradisæbletræ der stå i en ag firkanterne ?
  Knus fra Linda

  SvarSlet
 5. Tak Jette,ja jeg tænkte at det med pen og papir duede ikke for mig, så må man jo ty til det man er bedste til.......at lege..hehe.go aften til dig.Mange hilsner fra grethe.

  SvarSlet
 6. Godt seet Linda, det er blevet enormt beskåret i år, da paradisæbletræet aldrig har fået tæmmet sine grene...kh. Grethe

  SvarSlet
 7. Jeg bliver ALTID nysgerrig når ordet "haveplaner" toner frem og det ser ud til du virkeligt maler på et rent lærred:0)

  Spændende med sådanne projekter og herlige idéer:0)

  Og ja der går en del mel til sådanne tegneopgaver, men det er utrolig sjovt med barnlig glæde at tegne lange, hvide streger med store armbevægelser:0)

  Dejlig dag fra Katinka

  SvarSlet
 8. Tak katinka, det var også enormt sjovt at føle sig kunstnerisk med store armbevægelser...nu fik jeg det ned på bloggen så kan jeg bare sidde og drømme mig ind i bedene...hehe hele vinteren..
  Mange hilsner fra Grethe..

  SvarSlet
 9. Sikken spændende blog du har! Den må jeg rode mere rundt på, når jeg har lidt bedre tid. Jeg er f.eks. fuldstændig ovenud begejstret for dit drivhus. Hold FAST hvor er det dejligt!

  Dine "optegninger" ser også spændende ud. Glæder mig til at vende tilbage.

  SvarSlet
 10. Dejlig du kom forbi Nette..jeg takker for dine roser...kh.grethe og velkommen til.

  SvarSlet