lørdag den 5. december 2015

NY ADELGADE 12

En dejlig dag, midt på ugen i skønne København nemlig onsdag den 25 november, vejret var mildt og uden regn.
 Jeg slentre hen ad Ny Adelgade og var i forventning til at se noget meget anderledes hos vores nutidige  blomster kunstner Tage Andersen som jeg kalder vores HC.Andersen i blomster kunst..for det er han.
En smuk butik mødte jeg både ude som indenfor. Jeg blev bjergtaget .Det er så unikt alt hvad Tage Andersen røre ved....
Jeg fik desværre ikke så mange billeder, fordi mit hjerte stod stille et øjeblik af betagelse og i respekt for hans kunst kunne jeg ikke være grådig og fotografer for jeg var jo kommet for at få en oplevelse, og jeg fik da også lige et kik ind i det magiske værksted hvor Tage sad og arbejdede ....wow, det blev en meget fin dag.Da jeg gik derfra følte jeg at jeg svævede.....

Ny Adelgade 12

Smuk og naturlig 

Ude i gården et skønt væksthus
 Håber I alle derude må få en dejlig 2.advent

3 kommentarer:

 1. Hej Grethe.Tak for dejlige billeder fra Tage Andersens spændende butik.Har været der en del gange........men længe siden sidst.
  Der er en fantastisk stemning dernede.Og masser for øjet.
  Også en rigtig dejlig 2.advent til dig knus Jette

  SvarSlet
 2. Hej Grethe.
  Tage Andersens butik er et besøg værd, den er meget smuk. Næste gang du kommer til Kbh så er Bering blomster også et besøg værd :o)
  Nå ja og kommer du om foråret eller sommer så kan Casa Rosen i Slagelse også give nogle dejlige oplevelser :o))))
  Kram fra Linda

  SvarSlet
 3. Ja Jette. Du har ret,øjet kan ikke få nok ville ønske jeg bare kunne have siddet i timevis og se i dybden af Tages kunst.
  Linda tak for tippet....men Bering er et bombardement af farver ikke så meget min stil....vi tog toget for en gangs skyld så husker lige en anden gang din skønne have...tak for invitationen...;-)

  SvarSlet