tirsdag den 31. marts 2015

MIN FØRSTE KOLONIHAVE

Her vil jeg vise Jer søde læsere min første kolonihave.


                          En helt anderledes kolonihave nemlig en hacienta som spaniolerne kalder deres hytter. 
Bygget af en spanioler.


                                     
                                    Her er så min søde mand, vi skal lige have et break                            Her har jeg prøvet at sætte lavendler ikke i række men som en å....der løber igennem


Den have var indrette med al for mange sten, vi orkede ikke at køre dem væk da en af naboerne sagde 5 ton

 Men det var en lille nem have som man sagtens kunne tage på ferie fra. her i store cement rør mine jordbær                  Hacientaen indefor huset blev opvarmet af gas                            Æbletræet gav godt, en dejlig smag af fersken ved ikke hvad de var podet medDet var lidt fra min/vores første kolonihave som jeg lige syntes I skulle se.
Vil ønske alle en rigtig god Påske og husk, pas godt på hinanden

4 kommentarer:

 1. Det var et hyggeligt kik på din første kolonihave. I har vidst haft en dejlig tid der? Jeg forstår godt at I ikke orkede at fjerne alle stenene. Vi har kørt mange mange ton sten og beton væk fra vores have, de tidligere ejere havde i tresserne lavet store arealer støbt i beton, siden var det frostsprængt og fyldt med ukrudt i revnerne.

  SvarSlet
 2. Hej Grethe, sikken et hyggeligt kig :o) man må da sige du har skiftet noget havestil siden :o) men manden ham holder du stadig i gang..Griner.
  Nu må i også have en god påske, hvis ikke vi ses. Kh Linda

  SvarSlet
 3. Jo tak Lisbeth, vi havde en dejlig tid, men syntes også at et træhus nu engang bliver hyggeligere og ja sten det har du så også prøvet...men endnu værre i beton..god Påske Lisbeth.
  Kh. Grethe

  SvarSlet
 4. Haha Linda du er skarp...angående havestil det gjorde jeg da jeg mødte Anne Just i Haven i Hune....så skulle der bare ske noget helt utroligt...anderledes.hvad dag er du heroppe ....vi får gæster her på lørdag og frem til 2. Påskedag....

  SvarSlet