tirsdag den 21. juli 2015

45 METER

45 meter lang rende skal graves og 45cm dyb, så det er gerade aus, vi ligger vand ind i huset hvis nogle vil spørge, det er et hårdt arbejde for min mand, men i gråvejr går det nok. Jeg forsøger at varte op med alskens lækkerier undervejs.  Vi har båret vand ind i 3 år nu hentet ved vandposten, så det bliver dejligt at bare kunne lukke op for hanen inde i huset. Badeværelset er undervejs også det skal I nok komme til at se, tro mig  JEG GLÆDER mig som et lille barn til juleaften....


                            Servering overholdes.                Må altså lige viseen lille ny keramik ting  
                 Ophæng til viskestykket...Bliver man ikke lidt blød om hjertet når ens barnebarn siger den her er til dig mormor (katten)
Manglede lige sådan en i Havehuset...denne gave, vil jeg altid huske...tak søde Enzo...på bare 3 år.
Det var lige lidt fra mig fra kolonihaven Idag, håber i alle derude har haft en god dag.


6 kommentarer:

 1. Det bliver da helt fantastisk bare at kunne åbne for vandet inde, og få lavet toilet, jeg kan godt forstå at du glæder dig. Super sød lille knage til viskestykker og sikke en skøn lille gave at få.

  SvarSlet
 2. Ej hvor dejligt med rindende vand og eget toilet, jeg forstår også til fulde du glæder dig helt vildt. Knagen er rigtig fin:-)
  Rigtig god arbejdslyst hilsen fra Anette

  SvarSlet
 3. Rindende vand er altså både nødvendigt og komfortabelt. Min hustru ville ikke overnatte i kolonihaven før vi fik træk og slip...herefter flyttede vi i haven fra april til september. Åh at have en stykke af paradis.
  Henrik

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Tusind tak for al jeres glæde sammen med mig at få rindende vand ind i huset....udholdenhed er ikke noget man sådan lige får det er en lærdom...God aften til Jer alle ....Henrik tro mig, jeg glæder mig at flytte ud i kolonihaven....sådan siger jeg også, en have kan blive et stykke af paradis...

  SvarSlet