fredag den 25. marts 2016

PÅSKE


Ønsker alle mine læsere en rigtig god Påske.
Her op til Påsken fik jeg været i haven og revet lidt og fik vasket havehuset ned med hus-vask.
Det er ret så effektivt må jeg sige, men faktisk ved jeg ikke hvad der er i den dunk, men skumme gør det
ihvertfald når jeg fortynder med vand, men hold da op hvor arbejdet går let .
Desværre har jeg ikke den store energi for tiden,da jeg lige har gået igennem strålebehandling og skal være i skyggen i et helt år. Det bliver lidt hårdt, men det er den hårde kendsgerning,men jeg kommer igennem det.
Derfor har jeg været lidt tavs herinde, men nu skal der skues fremad.......foråret er jo lige om hjørnet og det hjælper.Dejligt at nyde arbejdet efter at have kravlet på stigen...    Kan sige at der er gang i Lykkefund efter kun 14 dage  der er krudt i form af skud...vildt....   Jeg har fået et træ af min mand.
 Det er mit elskede barndoms træ Uha hvad nu, jo et skovfoged                       
    æbletræ....dejlig i smag og duft.

    Det er det ultimative æble for mig indbegrebet hele min barndom har jeg smovset mig i det æble siden tidlig barndom. Skovfoged æblet stammer helt tilbage fra 1865 med ophav fra en lille syd sjællandsk by Lov.
    Ydermere er det tæt på mit barndoms hjem og det vidste jeg ikke at det stammede derfra, men det giver mig bare større længsel til at smage når træet beslutter sig for at sætte æbler.....
  Æblet kan kun nydes i sommer månederne da det bliver melet...hvor hold op hvor jeg glæder mig.
  Du kan købe æbletræet i Bilka lige nu. Ønsker Jer alle en rigtig god Påske......med masser af hygge med Jeres familier et sted derude.