onsdag den 20. marts 2013

SÅ ER VI GÅET IGANG

Efter dvalen er der nu fuld knald på kolonihaven indvendig igen.

 Da de nye vinduer vi satte i her i sommeren 2012 var af godt gods, syntes vi at væggene kunne blive pænere hvis vi isolerede dem og satte gipsplader på. Det er nu ved at ske og kan mærkes allerede nu ren energi mæssigt vi har valgt at gå til lige over vindues højden med isoleringen. Det er for så kommer væg og vindue helt i plan efter vinduerne er sat op, de kommer jo en hel del ud i rummet . Ovenover vinduerne kommer en hylde som vil komme til at gå hele vejen rundt og forbinde hele rummet særdeles godt - det tror jeg på vil give rummet et godt look og man har altid et par pynteting for meget - jeg har da en del keramik ting . Der er masser af træ at se på i forvejen i huset, så vi finder det godt og variabelt for øjet at forandre rummet på denne måde. Først skal alle kablerne trækkes, det bliver dejligt når det hele er gjort. Bagefter skal der tapetseres, men det bliver først når al frost er væk, som jeg selvfølgelig håber på snart sker, jeg sætter tapet op med vævklæber så ved jeg det ikke springer fra ... 

11 kommentarer:

 1. Sikke en aktivitet. Det skal nok blive godt.

  Har du ikke lyst til at få din blog med på Blogkortet? Du kan læse mere om det på min blog her: http://havenr18.blogspot.dk/2012/11/st-din-blog-pa-landkortet.html

  Jeg ville så gerne kunne sætte flere grønne nåle på kortet.

  SvarSlet
 2. Det er en god idé, at isolere og om sommeren (hvis vi da får en) kan det også mærkes, for så vil I også få den kølighed i huset, som også er rar. Så en rigtig dobbeltdækker godhed til huset! Det bliver flot!

  SvarSlet
 3. Det bliver godt Grethe, det ser fint ud indtil nu.
  fortsat god arbejdslyst.

  SvarSlet
 4. Tak Rikke, det vil jeg se på.

  SvarSlet
 5. Bente, jeg er glad for min mand er så handy som han er, han kan lave næsten alt, men det med strøm det skal vi have en proff. på.;)...Og nu når vejret trækker i langdrag...så må vi jo krybe indendøre..selvom det er forår idag..Iflg. bakkens åbning.

  SvarSlet
 6. Kære Lisbeth,Ja alt går efter planen...og tænk, man bliver så glad over sådan et bette hus at der bare skal kæles for det.
  Ps, dine frølinger er i rugekassen...jeg venter spændt,skal nok lige vise dem når der er noget at komme med.

  SvarSlet
 7. Hej Grethe.Det bliver da bare så godt når i har fået isoleret jeres lille hus.Er spøndt på at se den hylde du fortæller om.Nu venter vi bar på det gode vejr,så vi også kan komme i haven.God dag Jette

  SvarSlet
 8. Tak Jette,haven det kan jeg godt forstå når det gode vejr kommer så bliver vi nok ikke til at styre.Den hylde må jeg bare have så alt kan samles af vaser og kander o.m.a. bliver samlet...der skal nok komme et billed..fortsat hygge til dig Jette.

  SvarSlet
 9. Hej Grete.
  Der er da godt nok gang i den oppe ved jer. Smil. Hos mig står det lidt stille. Den her vinter er ved at tage pusten lidt fra en, sammen med min dårlige lænd.
  Men det kommer saftsuseme til at blive godt ;-) jeg glæder mig til at se hvilket tapet du vælger.
  Synd vi ikke bør lidt tættere på hinanden for Stig er elektriker.
  Kæmpe knus fra mig

  SvarSlet
 10. Jamen Linda, det ville da være skønt hvis I gjorde...Dejlig med de handymænd.sikken de kan..de nyder det jo også..ja tapet, vi snakker frem og tilbage om det enige det kan blive svært...hehe..jeg ser for mig noget småt og små bitte lyserøde roser...ellers hvidt så kan jeg jo ta! til Rosenlund for at købe wallstickers...vi må se.God week-end.

  SvarSlet
 11. Hej Grete.
  Jeg mente at det var ærgeligt vi to, (du og jeg)ikke bor tættere på hinanden. Griner.
  Den med tapet den er ikke nem, der er det ene stykke smukkere end det andet.
  Jeg kan anbefale dig at kigge på tapet fra Eifiger. Det er super flot.
  Kh Linda

  SvarSlet