fredag den 29. marts 2013

TUREN GIK TIL ROSEN-LUND


Billed taget indefra i Tanja!s drivhus se mere under bogen Vis mig Dit Drivhus.

 Kurv til bad rekvisitterne
 KØBTE DEN HER KUN FOR HYGGEN SKYLD

på en Langfredag kom vejen forbi Rosen-Lund.Solen skinnede og det blev til en lang køretur. Fra Aalborg og igennem landet sydover til Suldrup er naturen ret så flot, selvom sne ligger endnu på meget af jorden, kan man godt tænke sig til at det må da snart bryde igennem det forår.....fugle og vildt - venter også...... og også vi mennesker.
Derfor måtte jeg og to andre piger afsted for at hente inspiration, det fik vi sandelig. Det blev også til  lidt med hjem .Tanja inviterede os ind i hendes hyggelige drivhus, det er hyggeligt.Her er hvad jeg købte. Jo, så havde Tanja - lige et godt tilbud på kjole fra Container, den måtte jeg have med hjem, i skønne grønne farver med et strejf af rosa..lækker at have på sikken en god dag.4 kommentarer:

 1. Hej Grethe.Dejligt med sådan en tøsetur.Og rigtig sød kjole du har købt.
  Jeg har et års dag på bloggen og en giveaway.....du kan godt nå at deltage.
  Rigtig god påske til dig Jette

  SvarSlet
 2. Tak skal du have Jette,og tak for din søde kommentar du kan tro vi nød turen.der er så fantastisk god atmosfære ude hod Tanja.
  Fortsat god Påske til dig og fam.

  SvarSlet
 3. Hej Grete, det lyder til i havde en dejlig tøsetur og du havde enda lidt lækkert med hjem ;)
  Kh Linda

  SvarSlet
 4. Takker Linda.
  Jo, vi havde en god tur til Rosen-Lund.Tanja lokkede jo med 20% på tøj....så fik vi jo slæbt med hjem os alle tre tilsammen..der er jo så dejligt derude og tænk Linda da vi kom indenfor duftede der dejligt at nybagt brød...sikken en hygge der var.kh.grethe

  SvarSlet