onsdag den 20. marts 2013

FRØ KOM.....

En stor glædelig hilsen fra en have blogger kom med posten idag ;-).


Fra man går fra sin postkasse til man får lukket kuverten op, går dejlige tanker igennem en, tænk søde mennesker man slet ikke kender, sender så søde tanker til en, er meget glædeligt.Tak. 
Jeg pakker op, ser det er frø i blå nuancer vhauw sikken glæde....nu kommer det svære, nemlig at få dem til at yngle og helst godt..her ligger en god så sæd som jeg skal tage vare på.

Jeg skal gøre mit bedste til at leve op til at pusle om de små når de kommer....TAK til Den Helbredende Have, Marianne for dem.

8 kommentarer:

 1. Det er bare så skønt og spændende og det dejlige ved blogland. Jeg er selv lige blevet beriget af en anden have-entusiast med frø i posten. Jeg glæder mig vildt til at se planterne til sommer :o)
  Venligst Vibeke

  SvarSlet
 2. Ja ikke Vibeke...det kribler og så al den sne og for ikke at tale om frosten....meen vi må fattes tolmodighed....men glædes det gør vi...når så de små frølinger kommer op så føles det så rart at man har del i bloglands haver..jeg glæder mig så vildt.kh. grethe

  SvarSlet
 3. Dejligt med frø, så du kan komme i gang med blomsterbede i din kolonihave.

  Blogland er et gavmildt sted:)

  SvarSlet
 4. Dejligt med frø men også godt at se dig igen Grethe.

  SvarSlet
 5. Tak til Anemone..du kan tro jeg skal hygge mig med de små....og vide, de kommer fra så mange søde bloggere...samlet i min have,dejligt...

  SvarSlet
 6. Tak søde Lisbeth...blogverden er dejlig at være en del af.;-)

  SvarSlet
 7. Held og lykke med dine frø.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 8. Tak Lene...dejlig med god vind..Knus grethe

  SvarSlet