mandag den 22. april 2013

MIT FOLDBLAD

Tænk mit foldblad overlevede vinteren det er jeg hamrende glad for.


Nu står den lige her en kort stund før jeg vil finde et fantastisk sted til den lille fyr her. Det er en fantastisk plante, bladene ligner en plissered nederdel -  den er familie med 25 forskellige arter...så pæn stor familie den har sig. Den kan jo bedst lide sol/halvskygge og kan nå en pæn størrelse på op til 2 meter.
Så jeg skal finde et godt sted i min kolonihave til den, jeg håber selvfølgelig den vil brede sig...
Har hørt at den er lidt giftig, passer det mon ;-) er der andre som kan fortælle mere om DEN, end jeg ved.8 kommentarer:

 1. Hej Grethe.Har set at der er flere der viser foldeblad,men kender den ikke.Og lathyrus har jeg også sået,og de er blevet rigtig lange,men jeg har knebet dem så de bliver mere buskede.Rigtig god aften Jette

  SvarSlet
 2. Tak Jette.
  Når du har knebet dem af håber jeg du har sat det resterende ned i jorden for det kan nemlig godt gro..smart Ikk!
  Os god aften til dig....foldblad prøv bare at google så ser du hvor flot en plante den er...håber at jeg kan dele ud af den en dag Jette.

  SvarSlet
 3. Tak for tippet om foldblad. Den ser spændende ud. Jeg glæder mig til at se hvordan din udvikler sig.

  SvarSlet
 4. Det var da dejligt at den overlevede. Jeg har også en i haven, men den har det ikke så godt med snegle, så den bliver ikke rigtig til noget.
  Jeg har også sået lathyrus, både en blanding og nogle lyserøde.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 5. Hej Grethe.
  Min folde blad er også på vej, det er en sort foldeblad fik jeg at vide af damen jeg fik den af.
  Latyrus det skal vi da have og masser af dem. Jeg har også sået og venter bare på det blivar varmt nok til at de kan komme ud.
  Kh Linda

  SvarSlet
 6. Jeg har fået to foldblad forærende, det er jeg glad for. Det er første gang jeg har dem, så jeg er spændt på sneglene.

  SvarSlet
 7. Ja;-) Lisbeth, før havde jeg foldblad i meget karsk jord en tidligere have, så det med snegle de elsker nok kun fed jord..så kom lidt grus/sand ned omkring så tror jeg de snegle fordufter....

  SvarSlet
 8. Linda, ja det da det, vi skal have lathyrus....hos mig er det ganske få der er kommet op....som jeg husker det, som barn havde min mor en hel hæk med de dejligste lathyrus jo mere vi klippede af til vaser jo mere blomstrede de...sikken en duft inden døre..

  SvarSlet