mandag den 10. juni 2013

PÅ EN SOMMERDAG


Så vil min butterfly fugl byde velkommen i min have .


Idag fik jeg lavet et dejligt bed med clematiser seks forskellige slags, roser New Dawn og lidt lavendel og så denne tobakspipe slyngplante den forventer jeg mig meget af da jeg har set hvor kæmpe den bliver . Efter at have forarbejdet jorden gravet og jordforbedret sagde min ryg AV, men hvad gør man ikke for glædens skyld avav.

Stolperne har fået sæbelud og en god olie så de ligner egeplanker og to rivenet er brugt her så det er en billig måde at hurtigt få et espalier, syntes det er blevet godt, nu kan det hele bare lukke til, så jeg får den solgård ud af det som jeg forventer , der skal enten fliser eller småsten udi gården. Forresten så blev der tid til en tår kaffe med kringle på hjemmelavet kande.

;-)


3 kommentarer:

 1. Hej Grethe.Det skal nok blive smukt når dine roser og clematis begynder at kravle op af dit rionet.Mine roser er godt på vej,og clematis vokser bare....men der er ikke så mange blomster endnu.En rigtig god aften til dig Jette

  SvarSlet
 2. Hej Grete hvad er det for clematis og roser du har plantet ?
  Jeg er nysgerrig.
  Kh Linda

  SvarSlet
 3. Tak søde Jette ;-), det kan altså ikke gå for hurtigt når man har plantet,men med al den kærlighed de planter har fået idag så må der komme noget godt ud af det.Jeg skriver imorgen hvad det er for sorter jeg har af clematiser sorry jeg glemte det i farten.kh.

  SvarSlet