tirsdag den 2. juli 2013

COUPE DE HEBE

Hvor er det altså dejligt med et blogbesøg, jeg er så beæret over at havebloggeren Linda fra Casa Asti tog tid at besøge min kolonihave i søndags, vi talte om haveplaner og mange gode råd, for er der en der forstår at se muligheder så må jeg sige at Linda er fabelagtig god til det, sikken hun sprøjter det ud af ærmet.

Jeg havde ellers planlagt at skulle have taget et billed af Linda og jeg sammen, men vi havde så meget at snakke om, at jeg helt glemte at fotografere...så øv, siger jeg bare ;-) .Det må blive en ommer.

Vi udvekslede mange ideer sammen, så jeg ser frem til nye bloggere og at Linda igen besøger det Nordjydske.

Se lige her hvad den skønne kvinde havde med til min ringe have....en Claus Dalby anbefalet rose Coupe De Hebe Boibonrose med duft og mange knopper..den er nu plantet sammen med Nev Dawn ....jeg vil for fremtiden kalde hjørnet for Linda's  Corner.Ved eftertanke : tænkte jeg over hvor lifligt at det er at udveksle gode erfaringer og ideer sammen og mærke at uanset om man aldrig har mødt eller set hinanden før, så er det som man altid har været sammen. Sikken en dejlig dag det blev.;-)