onsdag den 1. januar 2014

NYT ÅR

 Nu ligger der et helt godt nyt år ubrugt forude og venter på os alle whau hvor dejligt. Selv gør jeg status og siger, kunne jeg ikke gøre det lidt bedre på bloggen sådan design mæssigt - jo jeg kan og i Haven i det nye år, jo jeg kan . Det skal ikke være for at præsterer noget, men at udvikle mig selv og forbinde nye bekendtskaber her på bloggen, det er jo herligt. Igennem året har jeg fået mange oplevelser af dygtige bloggere samt en del har sendt mig frø - det har jeg været så glad for TAK derude og mange elsker virkelig deres Passion Haven, så TAK for det kære venner.
Alt i alt er jeg jo blogger først og fremmest for at dele ud med hvad jeg går og pusler med, jeg havde ikke ventet at det var så givende at være blogger, men det er kun på grund af fællesskabet og den gode tone som bloggere jo er i besiddelse af, at det er tiltrækkende.

 Hørte en gang en sige at have mennesker er altid glade mennesker, og det er sandt. 

Så jeg ser frem til 2014 som et udviklingsår rent blog mæssig, men også i min egen kolonihaven den skal virkelig til at udvikles, så TAK til hver og En der læser med. 

 
                                                 Rose De Reicht
                                                                         

                                                                            

                                                                                
                                                     Der kommer meget mere keramik i 2014                                                                                    

                                                                         Her er det Alcymist som blomstre kun 1 år gammel                                           Min potterose til kun en tier står eminent længe                                                  Tak for året 2013