tirsdag den 7. januar 2014

HYGGEN BREDER SIG

I skal altså ikke snydes for at se hvor hyggeligt jeg gik og havde det i går da jeg fik lavet vandhanen.
Alt imedens min mand knoklede i køkkenet sad jeg i stuen og lagde nye planer.Med så mild et vejr skal der kun lige fyres op så er det så skønt at sidde her og tænke over har vi virkelig vinter med så milde grader........whau. Det regnede igår det meste af dagen så jeg syntes det er hyggeligt at se regnen på ruden bare man sidder indendøre."Ild" i pejsen var ikke så ringe endda.
(Denne pejs er jeg så glad for, da Linda fra Casa Asti ville sælge den til mig - tak søde Linda)

;-)


mandag den 6. januar 2014

VANDHANEN

Denne dejlige milde vinter gør at man let kommer til at tro, at vi er længere henne end vi egentligt er på året.
Det begynder og spire udenfor og fuglene begynder at fløjte lidt, så det gav lidt mod på at tage til sit fritidshus for at gøre det forsømte færdigt indendøre.
Her blev min elskede vandhane sat op det er Glittran fra Ikea syntes den passer godt ind til køkkenet, og ih hvor blev jeg glad for at se helheden idag, der skal så lidt til.
I stuen skulle der vindues - karme op og gode råd var værd at tage imod, kørte til Ikea og fandt ganske enkelt en hylde.
Den vendte jeg så om og her er en glimrende karm til vinduet - den hedder RIBBA syntes den fungere fint og rager ikke ud i rummet, her kan dekorers med lige fra lys til potteplanter.


I køkkenet kom der  karm op idag - det blev prikken over i!et så min ny erhvervet kaffemølle kan stå og pryde der.
onsdag den 1. januar 2014

NYT ÅR

 Nu ligger der et helt godt nyt år ubrugt forude og venter på os alle whau hvor dejligt. Selv gør jeg status og siger, kunne jeg ikke gøre det lidt bedre på bloggen sådan design mæssigt - jo jeg kan og i Haven i det nye år, jo jeg kan . Det skal ikke være for at præsterer noget, men at udvikle mig selv og forbinde nye bekendtskaber her på bloggen, det er jo herligt. Igennem året har jeg fået mange oplevelser af dygtige bloggere samt en del har sendt mig frø - det har jeg været så glad for TAK derude og mange elsker virkelig deres Passion Haven, så TAK for det kære venner.
Alt i alt er jeg jo blogger først og fremmest for at dele ud med hvad jeg går og pusler med, jeg havde ikke ventet at det var så givende at være blogger, men det er kun på grund af fællesskabet og den gode tone som bloggere jo er i besiddelse af, at det er tiltrækkende.

 Hørte en gang en sige at have mennesker er altid glade mennesker, og det er sandt. 

Så jeg ser frem til 2014 som et udviklingsår rent blog mæssig, men også i min egen kolonihaven den skal virkelig til at udvikles, så TAK til hver og En der læser med. 

 
                                                 Rose De Reicht
                                                                         

                                                                            

                                                                                
                                                     Der kommer meget mere keramik i 2014                                                                                    

                                                                         Her er det Alcymist som blomstre kun 1 år gammel                                           Min potterose til kun en tier står eminent længe                                                  Tak for året 2013