fredag den 31. juli 2015

UKRUDTET


En proces som at indrette have og købe ind af alskens planter er jo en ren drøm det ved vi, ren nydelse at udpege farver og duft sammensætninger og udforme bede, pergolaer  som jeg har på tegnebrættet ect. men det der ukrudt hører jo også med, ofte glemmer vi, at det er bagsiden af medaljen. 

Når vi så har gået derude i timevis kommer fortjenesten også at nyde sit færdige arbejde, sådan har jeg det, jeg dvæler lidt ved det jeg har gjort og straks kommer nydelsen. At det hele igen er såre godt.Idag har jeg puklet rundt i haven og helbredet er ikke just 20 længere, så alt tager noget længere tid.
Jeg har det bare sådan at alt medens jeg styrter rundt, tænker jeg at lige det og det skal også nås..så jeg vil snart håbe på mere sol, og ikke mere regn...

Min nabo stak hovedet ind og sagde nøjjj hvor I knokler, og smed lige et indspark at husk lige jeg har 
Åben Have...en kunstnerisk Have er det...
Det blev det hele jo ikke bedre af...for så skal jeg have styr på det sidste da mange nok lige stikker hovedet ind over havelågen...jeg har købt lidt rust så det skal jo også indrettes.Som tidligere skrevet er vi ved at få vand ind, så jeg har forsømt ukrudtet, det måtte jeg bøde for Idag.

Min røllike syntes jeg at der er så meget eventyr i ......