mandag den 11. januar 2016

SYDFRANKRIGS INSPIRATION


At rejse er at leve sagde H.C.Andersen det må jeg tilslutte mig for det er det...
Dejligt at kunne tage gode inspirationer med hjem, der er altid et eller andet man kan bruge.Hvor jeg dog ser frem til foråret igen....
et lille tilbage blik ....fra rejsen gik til syd Frankrig.


Åh hvor jeg dog elsker roser som her...de her er fra det syd-franske.


Her hvad en oliekande kan bruges til i  Cote d'Azur, tæt på Nice- tæt på Cannes- tæt på Monaco.


Vi besøgte også en planteskole ved Gardasøen på vejen til det syd franske, som havde mit barnebarns navn, Enzo - som er et italiensk navn, det grinede vi meget over sammen med indehaveren...han sagde det betyder Ferrari .


Ligner de her middelhavs planter  ikke fugle hoveder jeg syntes de
står i Cote D'azur  sydfrankrig i massevis.Tænk om man kunne have en klippevæg i kolonihaven, wow ikke....ja så bare i miniature ...


Det berømte Carlton Hotel i Cannes berømthederne var lige smuttet. Elsker at kikke på træer. Her står et gammelt træ på torvet i Garda by elsker dem, tænk om det træ kunne tale.


Skodder som her, er jeg fascineret af.....fandt ingen jeg kunne tage med hjem...øv.
Cypresserne de er enorm flotte i sit rette element stolte og slanke..

Håber jeg har inspireret bare en som har kikket mig over skulderen  enten at rejse eller .....hvem ved hvad.

5 kommentarer:

 1. Åh Frankrig, syd Frankrig er et flot område. Jeg kunne også klare en tur derned igen. Har været for del en år siden og kan godt huske de dejlige områder, de flotte huse med deres skodder, krukker med frodige sommerblomster, som man aldrig ville få så store herhjemme. Så tak fordi jeg måtte følge dig på dit tilbageblik.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten ja jeg sad igår og selv fik lyst at tage derned i år er vist afhængig af Frankrig god dag til dig og tak for dine altid dejlige kommentar.

   Slet
  2. Kære Kirsten ja jeg sad igår og selv fik lyst at tage derned i år er vist afhængig af Frankrig god dag til dig og tak for dine altid dejlige kommentar.

   Slet
 2. Hej Grethe.Tusind tak for skønne billeder fra syden.
  Har jo selv rejst både Frankrig og Italien tyndt i mange år.Og får da helt lyst til endnu en rejse derned.De smukke omgivelser i de små byer kan jeg slet ikke stå for.
  Men rejser jo til Nice hvert andet år........så jeg skal da ikke klage.Sidder og pusler med at lære at lave collage fra Picasa.Og det er noget af en udfordring.Rigtig god dag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette så har du sikkert været i Cote D'Azur jo deres klima og skønhed er så enormt dejligt... Collage det kan jeg ikke finde ud af har puklet mange gange med det.. Burde have et kursus i det hehe.
   Krammer og ha en go dag..

   Slet