onsdag den 17. juli 2013

ROSENGELE

AF ROSEN DE RECHT.
Af mine anden års roser ville jeg prøve denne rosengele da duften er hel uimodståeligt, det var kun lige en lille prøve godt 100g rosenkronblade til 3dl vand kogt i ti min. og lidt saft fra en kvart citron sigtet og tilsat gul melatin skal koges med i eet min.
Denne prøve var ikke forgæves, se blot hvad jeg fik her til morgen på frisk majsbrød...ums, så selvfølgelig en kop dejlig kaffe til morgensolen.
6 kommentarer:

 1. Mums, det ser lækkert ud :-)

  SvarSlet
 2. Tak Susanne...;-) ja og tænk man smider bare det ud ellers..så må det være sundt.Go havedag til dig.

  SvarSlet
 3. Hej Grethe.Det ser da spændende ud......og det er jo rigtig mange rosenblade der bare falder til jorden.Har lige været til haveudstilling i Hampton.....og der viste de også rosengele.Har taget rigtig mange billeder derfra.....viser dem af flere omgange.God aften Jette

  SvarSlet
 4. Hej Jette.
  Det må da være ret impornerende i Hampton.Jo, det samme syntes jeg at det blot var ærgerligt at de gik til spille, har hørt fra anden side at nogle lande bruger de afkoget som en slags saftevand..glæder mig til at se dine billeder.

  SvarSlet
 5. Jeg har lige klippet roser i dag.....dammed! Nå næste gang husker jeg at tage bladene til side og vil så afprøve din opskrift, for det ser vel nok lækkert ud.
  Du forstår da også at gøre det hyggeligt for dig selv....lækkert.

  SvarSlet
 6. Tak Bente, jeg lever hver dag som det er min sidste dag,elsker at have det smukt omkring mig det er mit welness..man lære jo med tiden.

  SvarSlet